ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ
2016-03-17 01:06
Υλικά:
2-3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
1-2 κουτ. σούπας λάδι
4 - 6 ντομάτες, ψιλοκομμένες
250 ml Τοματοπολτός
2-3 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
1 κουτί φασόλια σε κονσέρβα
1 φλιτζ. σόγια κιμά
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
Σοτάρετε το σκόρδο με λίγο λάδι για 2-3 λεπτά.
Προσθέστε τις ντομάτες, το κουτί τοματοπολτού και τις πιπεριές τσίλι, ανακατέψτε καλά και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά (50-60 λεπτά).
Ανακατεύετε κάθε 15-20 λεπτά.
Προσθέστε την ζάχαρη, τα φασόλια και την σόγια κιμά, ανακατέψτε, και αφήστε για 10-15 λεπτά ακόμα.
Τέλος προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι.
Μπορείτε να σερβίρετε με ρύζι η κριθαράκι
*(ευχαριστούμε την φίλη μας Noa Mizrahi για την συνταγή και την φωτογραφία)