ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ

2016-03-17 01:06
Υλικά:
2-3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο 
1-2 κουτ. σούπας λάδι
4 - 6 ντομάτες, ψιλοκομμένες 
250 ml Τοματοπολτός  
2-3 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες 
1 κουτί φασόλια σε κονσέρβα 
1 φλιτζ. σόγια κιμά 
1 κουτ. σούπας ζάχαρη 
Αλάτι και πιπέρι
Σοτάρετε το σκόρδο με λίγο λάδι για 2-3 λεπτά. 
Προσθέστε τις ντομάτες, το κουτί τοματοπολτού και τις πιπεριές τσίλι, ανακατέψτε καλά και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά (50-60 λεπτά). 
Ανακατεύετε κάθε 15-20 λεπτά. 
Προσθέστε την ζάχαρη, τα φασόλια και την σόγια κιμά, ανακατέψτε, και αφήστε για 10-15 λεπτά ακόμα. 
Τέλος προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι. 
Μπορείτε να σερβίρετε με ρύζι η κριθαράκι
 
 
 
 
*(ευχαριστούμε την φίλη μας Noa Mizrahi για την συνταγή και την φωτογραφία)