ΜΠΑΟΥΝΤΙ
Υλικά :
200 γραμ. καρύδα
300-350 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα)
2 βανίλιες
4-5 κουτ. σούπας στέβια (ή άχνη ζάχαρη)
200 γραμ. κουβερτούρα υγείας
1 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
Αναμειγνύουμε όλα τα υλκά εκτός απο την κουβερτούρα και το ηλιέλαιο.
Αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων.
Προσθέτουμε το ηλιέλαιο για να γυαλίσει η επικάλυψή μας.
Πλάθουμε τα μπάουντι μπαλίτσες ή μπαστουνάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.
Τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν.
*σε αυτή τη δοσολογία βγαίνουν περίπου 30 μπαλάκια ή 20 μακρόστενα μπάουντι