ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
2016-05-15 22:41
Υλικά:
1 1/3 κούπα γάλα σόγιας
2 κουτ. σούπας μουστάρδα (απαλή)
3 κουτ. σούπας μηλόξυδο
2 κούπες ηλιέλαιο
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. σούπας γλυκαντικό (στέβια, ζάχαρη, σιρόπι αγαύης κ.λπ)
Βάζουμε στο μούλτι (ή σε δυνατό μίξερ, ραβδομπλέντερ κλπ) όλα τα υλικά ΕΚΤΟΣ από το ηλιέλαιο.
Χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να δένει η μαγιονέζα μας.
Προσθέτουμε το ηλιέλαιο σε 2-3 δόσεις και συνεχίζουμε μερικά λεπτά ακόμα το δυνατό χτύπημα μέχρι να πήξει καλά.