ΚΡΕΠΕΣ FITNESS

2017-07-31 12:18

Υλικά: 

1 φλιτζ. αλεύρι ολικής άλεσης

1 φλιτζ.αλεσμένη βρώμη

11/2 φλιτζ. γάλα σόγιας

3 scoop φυτική πρωτεϊνη (προαιρετικά)

2 κουτ. γλυκού στέβια

1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (ιμαλαϊων)

1 βανιλίνη 1 κουτ. γλυκού βεγκέτα ή μισό κύβο λαχανικών

1/3 κουτ. γλυκού κανέλα (κεϋλάνης) 

1 κουτ. γλυκού βεγκέτα ή μισό κύβο λαχανικών**** (μόνο για αλμυρές κρέπες)

 

 

γέμιση:

γλυκές: φυστικοβούτυρο, ταχίνι-ταχίνι κακάο, βρώμη, goji berries,, ξηροί καρποί, φρούτα κλπ.

αλμυρές: κιμά σόγιας, σέιταν, χούμους, αβοκάντο, μανιτάρια, ντομάτα, καλαμπόκι, μαρούλι, αρακά, μαύρα φασόλια κλπ.

 

Για γλυκές κρέπες χρησιμοποιούμε την αναγραφόμενη δοσολογία.

Για αλμυρές, αφαιρούμε την βανιλίνη και την κανέλα, προσθέτουμε βεγκέτα και χρησιμοποιούμε το μισό γλυκαντικό.

Χτυπάμε με τα σύρματα όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε έναν λείο χυλό όχι πολύ πηχτό.

Αφήνουμε 20'-30' να σταθεί ο χυλός μας.

Ανακατεύουμε άλλη μία φορά ελαφρώς.

Ψήνουμε τις κρέπες σε κρεπιέρα ή αντικολλητικό τηγάνι.

Γεμίζουμε μέ ό,τι θέλουμε και απολαμβάνουμε!!!

 

tips!

Για γλυκές κρέπες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρωτείνη φυτική με γεύση σοκολάτας

Για αλμυρές κρέπες προτιμείστε πρωτεϊνη χωρίς γευση 

Μπορείτε να φτιάξετε μεγάλη ποσότητα και να τις διατηρήσετε 1 χρόνο στην κατάψυξη