ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
2016-02-29 23:53
Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Καλαμποκάλευρο
Σκόρδο σκόνη
Θυμάρι
Ρίγανη
Λάδι για τηγάνισμα
Αλάτι
Λεμόνι
Ανακατεύετε το αλεύρι με τα αρωματικά, προσθέτετε τα μανιτάρια, ανακατεύετε να αλευρωθούν καλά.
Τα τινάζετε και τα ρίχνετε σε καυτό λάδι μέχρι να αποκτήσουν τραγανή κρούστα.
Τα αφήνετε 1-2' πάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περίσσιο λάδι, αλατίζετε, και τα απολαμβάνετε με μπόλικο λεμονάκι!
Tip: Ρίξτε τα σε πολύ καυτό λάδι ούτως ώστε να θωρακιστούν και να μην απορροφήσουν καθόλου λάδι.
Μπορείτε να αποφύγετε το τηγάνισμα και να τα ψήσετε στο φούρνο (στους 200° με αέρα μέχρι να αποκτήσουν ωραία κρούστα), σε αυτήν την περίπτωση αντικαταστήστε μια ποσότητα του αλευριού με φρυγανιά τριμμένη.
Ποσότητες δεν σας αναφέρω, εξαρτάται από το πόσο έντονες θέλετε τις γεύσεις !