ΧΙΟΝΟΥΛΑ ΔΡΟΣΕΡΗ
Υλικά:
1 κούπα ινδοκάρυδο
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
4 κούπες νερό
2 κούπες ζάχαρη
2 βανίλιες
2 κουτ. σούπας κρέμα καρύδας ή φυτικό βούτυρο
ινδοκάρυδο ή κακάο ή τρούφα κλπ (προαιρετικά για πασπάλισμα)
Βάζουμε όλα τα υλικά -εκτός από το ινδοκάρυδο, σε μία κατσαρόλα.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και αφήνουμε να κοχλάσει.
Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι διαμέτρου 28cm.
Πασπαλίζουμε με ό,τι μας αρέσει (π.χ. καρύδα/κακάο/γλάσο σοκολάτας/τρούφα κ.ά.) και το τοποθετούμε στο ψυγείο.
Σερβίρουμε σκέτο ή με γλυκό κουταλιού, σιρόπι κλπ.